Audio Analogue Maestro Anniversary

 • Maestro Anniversary ble født i AIRTECHs laboratorier etter erfaringene fra utviklingen av Puccini Anniversary. Den grunnleggende konstruksjonen er veldig lik, men med en viktig forskjell: forsterkeren er fullstendig balansert fra inngangen til effekttrinnet. Dette krevde en dobling av forsterkertrinnene. Også i Maestro -jubileet er også uten global tilbakekobling. Tilbakekobling brukes ikke engang på forforsterker-trinnet (som i Puccini). Utgangseffekten ble økt til 150W på 8Ω med påfølgende justering av alle driver- og effekttrinnene som nå bruker fire par transistorer per kanal.
  Den grunnleggende konfigurasjonen forblir invertert kaskode som kan sammenlignes med et enkelt forsterkningstrinn etterfulgt av utgangsbufferen. Stabiliteten til arbeidspunktet opprettholdes gjennom en DC -servo som begynner å fungere bare ved frekvenser under noen få tideler av Hertz (da helt utenfor det hørbare). Takket være en så raffinert krets, sammen med utvalgte komponenter på det høyeste nivået (militære standardmotstander, polypropylen audiograd kondensatorer skreddersydd for AIRTECH, interne ledninger med 7N OCC kobber og rene kobberutgangskontakter) bidro til å lage en forsterker som har æren av å være arvingen til den strålende Maestro Integrated og slutter seg derfor fullt ut til jubileumslinjen som feirer på samme tid, de første 20 årene av Audio Analogue, men også 15 år ved introduksjonen av AUDIO ANALOGUEs første produkt som bærer Maestro -navnet.
  Den nye Maestro Anniversary er en unik forsterker, sin bemerkelsesverdige kraft som alltid dobler seg med synkende impedans og ekstraordinære drive egenskaper, ledsages av en unik musikalitet og forfining som ikke er vanlig for så «muskuløse» forsterkere. Dessverre er det ikke lett å uttrykke alle sine særegenheter med ord, og derfor inviterer vi deg til å lytte til den så snart som mulig og kan bare bekrefte at nå mer enn noen gang MUSICA MAESTRO !!!

  Teknisk.

  Forsterkeren er tenkt og sammensatt av tre separate elementer.
  1. Kraft. Den er laget med en 600VA transformator for hver kanal. Likeretterbroen er realisert med diskrete dioder, ultrahurtige 50A hver. Filtreringskapasiteten er 16800μF, så forsterkeren har et totalt filter på 67200μF. Når man skrur på forsterkeren, er forsyningsstrømmen begrenset av motstander som varierer med temperaturene som etter strømforsyningen blir ekskludert fra signalveien.
  2. Forsterker. Det er to forsterkere (høyre kanal og venstre kanal) som er fullstendig atskilt fra hverandre også jord. De har ingen felles tilkobling. Selv den digitale styringen av volum chip er optisk isolert. Det er virkelig en dual mono konfigurasjon. Kobberbanene i kretskortet har en dobbel tykkelse sammenlignet med standarden for å sikre passering av store strømmer som er involvert. Rutingen av kretskortet har lenge blitt studert for å optimalisere signalveiene og opprettholde symmetrien til trinnene.
  3. Forforsterker. Akkurat som effektforsterkerne er også forforsterkeren doble mono. Umiddelbart bak inngangskontaktene er det reléer for kanalbytte etterfulgt av en diskret komponentbuffer, for å isolere forsterkeren fra kilden. Maksimal akseptert inngangsspenning er omtrent 6VRMS. Bufferne, både balansert som for innganger og for utganger, varierer for å kjøre i klasse A de fire (for hver kanal) volumbrikker. Sistnevnte, som i tilfellet med Puccini, er ganske enkelt rader av motstander. Dette valget ble gjort for ikke å ha noen form for global tilbakekobling i Maestro. Etter volumkontrollstadiet har vi den virkelige forforsterkeren som forsterker opptil 12dB. De tre elementene beskrevet ovenfor er fysisk plassert på tre separate kort, så det er som å ha en strømforsyning, en forforsterker og en separat effektforsterk.


 • Spesifikasjoner

Channels: 2
RCA inputs: 3
XLR inputs: 2
Input impedance: 47KOhm
Maximum input signal: 6Vrms
Power on 8Ω load: 150W @ 1% THD + N
Power on 4Ω load: 300W @ 1% THD + N
Power on 2Ω load: 500W @ 1% THD + N
Sensitivity(8Ω output nominal power): 720Rrms
Frequency Response(Att. 0dB, -3dB band): 90KHz
Output resistance(2Ω nominal power and 1kHz): 0.2Ohm
Input Noise(Band limits 0Hz-80kHz/A-weighted): =20µV/=10µV
SNR: =100 dB
Standby power consumption(230VAC): 0.7W
Dimensions(HxWxD): 168x450x550 mm
Weight: 31 Kg

Velg en variant:

kr 92 000,00