Audio Analogue Bellini

Bellini Anniversary-forforsterkeren. En del av det nye Audio Analogue, designet i Airtech-laboratoriene, er en del av Anniversary-serien. Det eneste som er felles mellom denne nye modellen og de tidligere versjonene av Bellini er navnet, mens de tekniske løsningene som brukes er helt nye.
Med utgangspunkt i den utmerkede basen som forforsterkningsdelen til Maestro Anniversary -integrerte forsterkeren består av, er nyhetene med hensyn til sistnevnte imidlertid flere. Den første er strømforsyningstrinnet som er fullstendig redesignet ved hjelp av en induktiv-kapasitiv filtrering for å minimere forstyrrelser ifra strømnettet. Filterinduktansen er designet og produsert spesielt for denne enheten. Forsterkning-trinnet, kalt SeGeSTA (Single Gain Stage Transconductance Amplifier), er designet for å gjøre forforsterkeren enda støysvak mens strukturen holdes helt balansert og uten global tilbakekobling. Kretsene har 4 lag, og plasseringen av komponentene er nøye gjennomtenkt for å unngå kryssning mellom inngangs- og utgangssignalene og fremfor alt mellom de digitale styresignalene og de følsomme analoge signalene. Bruken av audiograde -komponenter og interne ledninger laget med 7N OCC rene kobberkabler fullfører. Bellini Anniversary er tilgjengelig i sølv og svart finish, og den leveres med solid aluminium fjernkontroll og Airtech strømledning.

Teknisk.

Induktiv strømforsyning for å redusere enhver form for forstyrrelse fra strømnettet til linjetrinnet, null global tilbakekobling fra inngang til utgang, full differensialkrets (differensialinngang og differensialutgang) med diskrete komponenter dual-mono-konfigurasjon, digital volumkontroll uten driftsforsterkere, reléinnganger for å minimere ikke-linearitet, overdimensjonerte militære motstander for å minimere termisk forvrengning, «Audiograde» -kondensatorer basert på Airtech-spesifikasjon, mikrokontrollerstyring, Airtech interne ledninger og gullbelagte kontakter.

Channels: 2
RCA inputs: 3
XLR inputs: 2
Unbalanced outputs: 2
Balanced outputs: 2
Input impedance: 47Kohm
Unbalanced output gain: 5dB
Balanced output gain: 11 dB
Frequency response (attenuation 0.5dB): 200KHz
Unbalanced output noise (Band 0 Hz - 8kHz): ≈24µV
Unbalanced output noise (Band 0 Hz - 8kHz) - A weighted: ≈9µV
Balanced output noise (Band 0 Hz - 8kHz): ≈37µV
Balanced output noise (Band 0 Hz - 8kHz) - A weighted: ≈14µV
SNR(0dB/A weighted/ref. 2Vrms) - unbalanced output: ≈107dB
SNR(0dB/A weighted/ref. 2Vrms) - balanced output: ≈103dB
Standby power consumption(230VAC): 0.7W
Dimensions(HxWxD): 140x450x380 mm
Weight: 12 Kg

Velg en variant:

kr 69 490,00