Volumio Primo 2

ET NYTT UTSEENDE VERDT Å SE

EN KOMPLETT REDESIGN.

Design Narratives Ltd. er designet av den siste Red Dot Award-vinneren, og har designet Primo rundt etchassis laget av antimagnetisk aluminium.

Kompletterer med et frontpanel med mørk tretekstur og legger til enstatus-LED og strømknapp, noe som gir en 360 ° estetisk endring fra vår første versjon av Primo.

EN INNEBYGD DAC PÅ TOPPEN AV LINJEN FOR Å BRINGE HI-FI-LYD

Et virkelig komplett produkt, for de som allerede har et lydsystem og ønsker å fullføre det med en DAC-Streamer på høyt nivå.

Volumio Primo ble laget med toppen av SABRE DAC-ene -ESS 9038Q2M - i differensialkonfigurasjon koblet i I2S til den digitale inngangsdelen, som kan bringe enhver entusiast til verden av streamere uten å gå på kompromiss.

KRAFT KOMMER INNENFRA

Med alle interne komponenter nøye undersøkt for forbedringer, ble Primo utviklet med en høytytende quad-core prosessor, noe som gjør Primo oppnå førsteklasses effektivitet og hastighet for lydgjengivelse.

Den nyeste Amlogic Quadcore CPU som kjører på 1,9 GHz og 2 GB RAM danner Primo hjernen som uanstrengt kjører Volumio OS.

BLI GODT KJENT

Utforsk et bredt spekter av tilkoblingsmuligheter med Primo.

Analoge lydutganger er tilgjengelige i både balanserte og single-ended formater, og det er en digital SPDIF-koaksial utgang, en HDMI-port for en ekstern skjerm og to USB-porter.

kr 8 990,00