Volumio Primo HiFi

På lager

Volumio Primo er en innovativ nettverksstrømmer, designet av en haug med italienere. Den har utviklet et nettbasert grensesnitt med en utrolig deilig design, og operativsystemet er "minimalt" og tilpasset for å gi en Bit-Perfect-gjengivelse. Lyden skiller seg virkelig ut mot lignende produkter! Du jobber kontinuerlig med forskjellige plugins og oppdateringer av programvaren, noe som betyr at produktet aldri egentlig går av moten. Med støtte for Hi-Res Audio (24-biters PCM og DSD) kan du nyte en sjelden sett lydkvalitet i prisklasse.

 • Nettverksstrømmer som tilbyr en bit-perfekt musikkavspilling
 • Støtte for strømming med høy oppløsning og mange filformater som MP3, FLAC, WAV, AAC, ALAC og DSD
 • Ulike plugin-moduler er tilgjengelige for nedlasting på enheten (for eksempel Spotify Connect, YouTube, etc.m)
 • Støtte for flere rom med opptil seks enheter
 • Send ut lyden via analog RCA, digital koaksial eller USB
 • HDMI-utgang kun for video
 • Kompromissløs bit-perfekt lydavspilling

  Lydutgang av høy kvalitet drevet av ESS ES9028Q2M DAC

  USB-lydutgang opptil PCM 32-biters 768 kHz og DSD512

  SPDIF-lydutgang opptil 24-biters 192 kHz

  Støttede formater: DSD, WAV, FLAC, Alac, Aac, Vorbis, Cue, Mp3 og mer

  Avspillingskontroll og konfigurasjon via webapp fra hva som helst med en nettleser

  Drevet av ASUS Tinkerboard S

  HDMI-videoutgang

  UPNP DLNA-gjengiver med åpen hjemmestøtte

  Integrerte WebRadio-kataloger

  Kompatibilitet for CIFSSMB og NFS Network Attached Storage

  Flere språk

  Alarm- og søvnfunksjon

  Trådløs og kabelbasert nettverkstilkobling


Grunnleggeren bak Volumio er Michelangelo Guarise, hvor det hele startet sent
i 2003. Frustrasjonen var stor i mangelen på gode løsninger for digital avspilling fra en datamaskin, der spesielt programvaren var feil. Volumios idé var å finne fleksibiliteten til å få maksimal kontroll gjennom webgrensesnitt, ikke bare gjennom en datamaskin, men også å utvikle en programvare som ble formet for en litt perfekt reproduksjon. Fokuser på best mulig musikkkvalitet. Det var på tide å bygge din egen musikkspiller.
Den første Rasperry PI-baserte modellen ble lansert, og som et sideprosjekt utviklet den en lydorientert Linux-distribusjon kalt RaspyFi, som ble gjort tilgjengelig via en blogg. Responsen var fenomenal.
Et sideprosjekt ble raskt til en heltidsforpliktelse, en liten programvare utviklet seg raskt til et operativsystem, og et lite team er nå et fantastisk fellesskap med 200 000 musikkelskere, som vokser hele tiden.
Drevet av ASUS Tinkerboard S Primo drives av ASUS Tinker Board S ARM-baserte datakort som - sammenlignet med Rasberry PI - har en kraftigere prosessor (firekjerners CPU), 1 GB nettverkskort og 2 GB RAM.
Tilkoblingsalternativene er desamme, både internt og eksternt, med for eksempel 4 x USB 2.0-porter, GLAN RJ45, 40-pinners GPIO og 15-pinners MIPI CSI. Dette inkluderer trådløst nettverk (802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0 og HDMI med CEC. Innovativ designidé
Volumio er bygget
rundt en programvare med åpen kildekode. Ved å laste ned forskjellige plugin-moduler, kan du utvide funksjonene til enheten til nesten uendelig. Da produktet først ble lansert, var det ingen støtte for Spotify Connect og YouTube, men når Primo er konfigurert på nettverket, kan du laste ned forskjellige typer plugin-moduler gjennom grensesnittet. Ingeniørene deres er utrolig talentfulle og jobber kontinuerlig med å videreutvikle produktet. Når du leser dette, jobber de med eller har allerede løst nye funksjoner som Alexa stemmestyring, ROON Ready-sertifisering, kontroll via Crestron og Control4, utvidelse av streamingtjenester som Deezer og Amazon Music HD, og streaming fra USB-porter. Med sistnevnte kan du for eksempel koble til en USB CD-ROM eller en platespiller som har en USB-kontakt direkte til Primo og la dette fungere som et digitalt fremskritt! Den første installasjonen
Start med å koble
til kabler og slå på enheten. La det stå i omtrent fem minutter. For å konfigurere Primo for første gang, er den koblet til et Hotspot, noe som betyr at det oppretter sitt eget WiFi-nettverk kalt "Volumio". Skriv inn passordet "volumio2", og grensesnittet åpnes automatisk. Hvis dette ikke skjer, naviger til 192.168.211.1
Nå kan du begynne å konfigurere Primo, ved å gi den et navn som "stue" og spesifisere gjennom hvilken utgang lyden skal sendes ut.
Ved den analoge RCA-utgangen mates signalet gjennom en ESS Sabre ES9028Q2M DAC-brikke. Den digitale koaksialutgangen støtter oppløsninger på opptil 24/192, mens USB-utgangen støtter 32/768 kHz og DSD512. Deretter kobler du til ditt eget nettverk ved å skrive inn ruterpassordet. Velkommen til å oppleve en ny verden av musikklytting!

kr 6 500,00