Audio Solutions Virtuoso M. Demo eksemplar

Selger demosettet som knapt er innspilt. Ord pris er 331,000kr.


Virtuoso er utstyrt med en ny type høyttalerinnstillingsenhet som omslutter tre forskjellige delefilter i høyttalerne for å kan velge den lyden som passer din smak. Dette systemet endrer ikke SPL for høyttalerresponsen og bør ikke forveksles med rom- / systemjusteringsenheter der nivået på individuelle drivere endres. I Virtuoso bestemte vi oss for å ta et skritt videre og bruke de naturlige drivernes forvrengningsmønster for å manipulere lytteopplevelsen.Som kjent har alle høyttalerdrivere mer eller færre forvrengninger til stede over hele spekteret, som er driverens naturlige oppførsel. Hver driverens forvrengningsmønster er forskjellig, noe som gjenspeiler seg som unike lydenheter - aluminiumkegleførere har en metallisk / hard lyd eller keramiske kjegledrivere har analytisk lyd. Det samme gjelder musikkinstrumenter. Dette er det som gjør at to forskjellige fioler høres toneaktig forskjellige ut, til tross for at samme tone blir spilt. Selv om det i musikk kalles dette fenomenet snarere enn forvrengninger. Teknisk sett er årsaken til både overtoner og forvrengninger den samme. Ulike overtonemønstre skaper et unikt lydinstrument med en rikere eller slankere, mer dramatisk eller mer nøytral tone. Slik er det med høyttalere. Ved å legge til mer enn en driver til høyttaleren lager vi et høyttalersystem med et forvrengningsmønster beskrevet av krysspunkter. Ved å manipulere crossovers avskjæringsfrekvens og bratte skråninger skaper vi forskjellige forvrengnings- / overtonemønstre der forskjellige deler av hver sjåførs forvrengning / overtoner deltar i det endelige systemet. Det er en unik funksjon som lar oss tilby deg tre forskjellige lytteopplevelser uten å endre tekniske høyttalere.AudioSolutions Adjustable Harmonics Crossover har tre modi:
1. Balansert - denne modusen er et søtt sted med en perfekt balanse mellom musikalsk klarhet og et oppslukende lydbilde.
2. Moderat - denne modusen er ideell for langvarige lyttingsøkter når det kreves mindre dramatisk og mindre detaljert lyd.
3. Forbedret - å aktivere denne modusen vil lytteren få oppleve det fineste nivået av musikalske detaljer fra opptakene sine. Denne modusen er spesielt godt egnet for stille kveldslyttingsøkter når urban omgivelsesstøy reduseres, og mikrodetaljer i musikken blir levende. Denne modusen kan utgjøre forskjellen mellom å bare lytte til musikk og etablere en følelsesmessig forbindelse med musikken din, og be deg om å stå opp og danse eller felle en tåre når du lytter til favorittlåtene dine
På lager
Bygget opp med kabinett i kabinett. Justerbart delefilter som gir 3 forskjellige lytteopplevelser. WBT nextgen terminaler. Mini hornlading.
Dimensions (HxWxD) : 1240mm x 444mm x 621mm.
Dimensions without plinth (HxWxD) : 1205mm x 319mm x 542mm.
Weight : 75 kg.
Shipping weight : 120 kg.
Sensitivity : 92 dB @ 2.83V 1m
Nominal power handling : 170 W rms
Maximum unclipped power handling : 340 W;
Impedance : nominal 4,0 ohms
Crossover frequency : 500 Hz; 7000 Hz
Frequency response (in-room environment) : 25-30000 Hz
Drivers : 3cm silk dome tweeter, 16.5cm Hard Pulp paper cone mid, two 19cm Hard Pulp cone bass drivers
Best of High End 2019 award
AVShowrooms Gold Show 2019 Award
Positive Feedback (RMAF) 2019 Award
AVShowrooms Best Sound 2020 Award
Mono and Stereo Upper Echelon Class 2020 Award
Mono and Stereo "Best of 2020" Award Tilstand Ny 

kr 210 000,00