Power supply

Klikk på bildene for full info

EAM lab

Det er den første modellen av en ny familie av nettverksklimaanlegg som setter trender for nye designkriterier som vil bli implementert i fremtidige strømfiltreringsfamilier.

LC 106 garanterer effektivt overspenningsvern og gir samtidig de tilkoblede enhetene ren og godt filtrert energi. Dette gjør det viktig i ethvert moderne lyd- / videosystem for å maksimere musikkytelsen.
Vi vet hvor viktig det er at nettspenningen, som er ansvarlig for suksessen til et komplekst lydsystem på høyt nivå, er så rent som mulig og fritt for "slagg" forårsaket av strømstøt og falsk introdusert av andre brukere på linjen.


SPESIFIKASJONER

Tilgjengelige stikkontakter: 6 Vimar kombinasjonskontakter: SCHUKO, italiensk bipasso 10/16 A, amerikansk 115V nettspenning: 220V

/ 240 V, 50/60Hz

Maksimal utgangseffekt: 3.700W

Maksimal strømbelastning: 16 A

Pulsstrøm: 10KVA

Størrelse: 42 * 33 * 10cm

Vekt: 10 kg


SPESIFIKASJONEROVERSIKT

LC 106 er basert på den nye arkitekturen til RLC-grenen, enheten har ikke tradisjonelle beskyttelseselementer som termiske eller øyeblikkelige sikringer fordi disse etter vår mening reduserer den frie strømmen av strøm som påvirker lyden negativt.
Tvert imot er overspenningsvern gitt av en blokk integrert med filtrene utstyrt med fotokoblere som virker direkte på mikrokontrolleren, kombinert med ny generasjon varistorer.
Overspenningsvern suppleres med EMI / RFI-filtre. Disse elementene i kombinasjon med en moderne og riktig realisert installasjon garanterer beskyttelse mot overspenninger og overstrømmer.

Interferensundertrykkelse er gitt av et filtreringssystem som består av førsteklasses komponenter, for eksempel kondensatorer og varistorer, og på toroidale kjerner av typen N-null.

Aktiveringen av stikkontaktene er overlatt til 6 høyhastighetsreléer med sølvkontakter og en koblingskapasitet på 4000 VA.

I konstruksjonen av LC106-filteret husket vi hva vi ønsket å oppnå, og resultatene i lytteseksjonen bekreftet prosjektets generelle suksess.

KONSTRUKSJON SPESIFIKASJONERCIRCUIT TOPOLOGY

1) et resonatorfilter parallelt med den generelle forsyningslinjen. Denne løsningen er den første fasen av klimaanlegget . I tillegg til å effektivt rengjøre de første mellomtrinnsfasene fra de falske inngangene fra andre apperecchi koblet på samme linje, garanterer det en perfekt innfasing av de samme eliminering av piggene som genereres når det er stor etterspørsel etter energi under på/av utstyret som er koblet oppstrøms.

2) en galvanisk isolasjonstransformator, med en maksimal effekt på 100 watt og koblet til den dedikerte utgangskontakten. Denne kontakten brukes til tilkobling av lavstrømskilder, for eksempel CD-spillere, DAC-er , bærbare datamaskiner eller nettverksstreamere og forforsterkere. På denne måten er utgangen helt isolert fra nettverket til fordel for fullstendig og effektiv rengjøring av forstyrrelser som skal kunne passere den første fasen av klimaanlegget.

3) 2 kontinuerlige 16 A EMI / RFI-filtre dedikert til de 2 gjenværende kontaktene i GRUPPE 1
Disse stikkontaktene er egnet for tilkobling av effektforsterkere, lastekapasiteten er over 3 KW for hver stikkontakt,
og strømsignalet de gir er umiddelbart og rengjort for forstyrrelser.
Dynamikken, detaljene og fokuset på instrumentene kommer til gode. Følelsen er tydelig og forskjellene når du lytter oppfattes tydelig.

4) Stikkontaktene i gruppe 2 er koblet utelukkende og utelukkende til den første fasen av filteret.
De er flerbruksutganger og kan brukes til å koble til kilder, forsterkere, lyd / video-systemer eller multiroom hjemmeautomatiseringssystemer.
Lastekapasiteten er 16 A for hver utgang
INDIKATORER PÅ FRONTEN Høy

kontrastvinkel OLED-skjerm som indikerer nettspenning MEKANISK KONSTRUKSJON

12 mm stålchassis forsterket med ribber på kritiske punkter for å minimere vibrasjoner

. Frontpanelet er i 10 mm anticorodal aluminium.

FINISH

Chassis og kjøleribber malt med spesielle polymerer som er motstandsdyktige mot varme og riper.


På lager.                                                                                                                      Pris 17,990.-


Sound Fidelity

Sound Fidelity multi socket.

Denne Multisocket er laget av malt aluminium og monterer 6 "stjerne" kablede schuko stikkontakter, ved hjelp av sølv kobberledere isolert i Teflon og vridd, med tillegg av proprietær isolasjon.

Rhodiumbelagte kobber schuko VIBORG stikkontakter og gullbelagt kobber iec VIBORG skuff brukes til å optimalisere klangbalansen.

Chassiset dempes fra bakken, ved hjelp av aluminiumsføtter, med en indre kule, for å begrense kontaktpunktet.

De eksepsjonelle elektriske og mekaniske egenskapene til denne multikontakten reduserer enhver form for forstyrrelse produsert av eksterne agenter, og øker ytelsen i hele serien, noe som gir utmerket realisme, uten glasurer og opasitet under reproduksjon og en bred og detaljert scene.

High-end hjemmeunderholdningssystemer kan være svært komplekse og ganske dyre, men potensialet i hele systemet kan i stor grad påvirkes av valg av kraftleveringsprodukter, inkludert strømdistributøren.

Disse funksjonene gir den førsteklasses kvalitet.

Kraft og ytelse

Selv kvaliteten på en stikkontakt påvirker lydresultatet til hele systemet, og har en barriereeffekt mot elektromagnetiske forstyrrelser og radiofrekvensforstyrrelser som er tilstede i miljøet, og gir dermed rom for en utrolig dynamikk og detaljer.
Som med strømledninger, gir dette Sound Fidelity-strømuttaket elektronikken din en renere og vesentlig høyere mengde strøm. Som et resultat vil systemet ditt dra nytte av en overflod av kraft og detaljer som vil strekke seg inn i et bredere lydbilde

                                                                                                                                           Pris 40,500kr