EAM lab Studio 301

Pris er for paret.

STUDIO 301 Monoblokker

Vi ønsket å legge lista lenger enn ytelsen til Studio 362. Her er da vår tilnærming til en "definitiv" versjon av forsterkning slik vi forstår det. Dermed ble STUDIO 301, monofonisk forsterker født som holder ytelsen på nivå med fortreffelighet uten å måtte selge en nyre for å ha den.

301-studien er den verdige etterfølgeren til forrige 351 . I denne siste versjonen har vi forbedret Design, nå gjort tynnere, og bedre posisjonert i miljøet i spesielt hvis du har tenkt å Plasser forsterkerne nær høyttalerne.
Som vanlig har vi gitt stor betydning for fôringsstadiet. Denne delen veldig viktig for forsterkeren har blitt fullstendig redesignet i forhold til forrige modell. Den mektige Toroidtransformator er montert vertikalt på rammen, isolert fra kretser forsterkning fra en metallpartisjon og samtidig fra Strømbrudd.Vi har altså fått bedre avvisning av forstyrrelser ved å øke SNR-hastigheten betydelig ( Signal Til støyforhold ) for å oppnå en bedre renslighet og forståelighet av forsterket signal.

med STUDIO 301 kraft og lyd detaljer er på spennende nivåer og kontrollen av høyttalerne er TOTAL.

Over 300 watt (600 watt effekt over 2 ohm), denne forsterkeren leverer eksepsjonell musikalsk klarhet og høy effekt i et kompakt chassis. STUDIO 301 bruker komponenter av høyeste kvalitet og er håndbygget av dyktige håndverkere, og tilbyr en solid state-forsterker av høy verdi og kraft. Den velkjente EamLab raske, rene, musikalske lyden og det eksepsjonelle trøkket av de lave frekvensene leveres av et kraftig strømforsyningstrinn i tillegg til 6 par per kanal med høy strøm


BJT-transitor Eksepsjonelt egnet for kjøring av krevende høyttalere som forblir veldig dynamiske og raske selv ved høye volumer. Disse forsterkerne er egnet for elektrostatiske paneler, gulvhøyttalere med moduler med svært lav impedans og enda mindre dynamiske høyttalere som krever høy strøm. For imponerende ytelse i mellomklassen og ro i bunnen, er STUDIO 301 et beste kjøp med et høyt nivå av kostnad / betongforhold.

KRETSTOPOLOGI


Hvert forsterkertrinn drives separat og alle strømforsyninger stabiliseres og filtreres godt. Kraften leveres av en EamDualcorETM-transformator med en total effekt på 800VA og en lav ESR-filtreringsseksjon på over 40 000 uF garanterer energiforsyning selv ved høye volumer og lave belastningsimpedanser.
Påliteligheten og stabiliteten til å kjøre på lasten er betrodd 6 par per kanal med bipolare transistorer i Darlinghton MJL 3281 / MJL 1302-konfigurasjon
Prosjekteringen av PCB i SMD-teknologi tillater høy avvisning av vibrasjoner indusert av eksterne årsaker med en betydelig reduksjon av lydmikrofonen. Resultatet er større detaljer og fokus på scenen og instrumentene.
Transformatoren er også isolert av et metallhus. Dette minimerer magnetisk induksjon i delikate forsterkningskretser til fordel for lydkontrast og reduksjon av bakgrunnsstøy.
Hele filterseksjonen, inkludert likeretterbroene, er montert på et glasskeramisk PCB. Med denne metoden har vi eliminert ledningene i luften til fordel for lavere kontaktmotstand og større tilførsel av strøm til hovedstrømkretsene.

INN/UT-TILKOBLINGER• 1 par balanserte XLR• 1 RCA
• Ett par WBT-høyttalerterminaler
• IN/OUT-utløser

HDCA versjon 3 .
Det er det første trinnet i grensesnitt med selve forsterkeren og behandler både balanserte og single-ended signaler. Vi har lagt særlig vekt på denne delen, da det er den første tilnærmingen til en perfekt lydgjengivelse. Også for denne delen er strømforsyningene skilt og stabilisert. I tillegg er HDCA-modulene utskiftbare og oppgraderbare til fremtidige versjoner som vi vil gi ut, slik at du alltid kan ha en maskin i takt med nye lydopptaks- og reproduksjonsteknologier.

Vu-METER

De er direkte koblet til lasten og leser hele tiden den virkelige effekten som påføres den.

Spesifikasjoner1.

Dobbel monoforsterker som opererer i klasse A opptil 10 Watt• RMS-effekt per kanal 300 @ 8 ohm, 550 W @ 4 ohm, 900 @ 2 ohm• Inngangsimpedans: 47 Kohm via XLR, 22 Kohm via RCA • Slew/rate 30 V / uS

• THD 0,03 % ved full effekt på 8 Ohm• DF 200 på 8 ohm

ved 50hz• Følsomhet 2,4 Vrms for full effekt

• Frekvensrespons 10hz - 80Khz +/- 0,5 db • THD vs FR 0,003% @ 1Khz
Input CMRR > 80 db
• Signal/støy-forhold >110 db
• Dimensjoner 33 x 38 x 22 cm. (B x D x H)

• Vekt 20 kg stk.

Velg en variant:

kr 57 990,00