EAMlab Classic 250M monoblokker

Pris er pr par.

Hjertet i vår forestilling: strømforsyningsfasen
Det sanne hjertet i hver forsterker, spesielt for våre forsterkere, er for oss et datum av ekstrem omsorg og detaljer av fundamental betydning, ressurser og engasjement. CLASSIC 250M er utstyrt med en lavinduksjonstransformator som driver likeretterkretsene montert på et enkelt kretskort uten flygende ledninger for å tillate tilkobling uten kontaktmotstand. Denne konstruksjonen forkorter den elektriske banen fra transformatoren til de endelige utgangstrinnene, reduserer impedansen generelt og lar kretsen reagere raskere ved å kontrollere høyttalerne mer nøyaktig.
Teknologien i våre transformatorer
DIMENSJONER og VEKT: Det er et nesten sikkert datum for å sikre god ytelse, men disse to tiltakene, hvis de betraktes som et mål i seg selv, garanterer ikke det endelige resultatet. Det er et sett med tilleggsfaktorer som bestemmer forskjellen mellom en god transformator og en utmerket transformator. Vi kan ikke fortelle deg punkt for punkt hvordan vi bygger våre transformatorer som er underlagt fabrikkveto, men vi kan beskrive de viktigste kravene for å forstå innsatsen som er gjort i 20 års forskning, studier og utvikling av materialer som vi bruker i stor skala. Slik som en ekstremt lav induksjon, toroidale kjerner laget av jern og magnesiumpulver, innovativ teknikk for vikling og interlacing spolene og sist men ikke minst, et magnetisk kobberskjold over hele kroppen. Du vil ikke høre en transformator mer stabil og stille enn vår!
Balansert inngangsfase, vår filosofi
Den mest delikate delen, grunnleggende og skal behandles med ekstrem forsiktighet, fordi det også er dette stadiet som bestemmer den generelle reproduksjonsytelsen denne delikate oppgaven er overlatt til våre proprietære HDCA-moduler, nå i sin tredje versjon. I dag enda mer raffinert, skarp og gjennomsiktig. Vi monterer dem med komponenter valgt for deres linearitet og båndbreddeegenskaper. Kretsen opererer i en åpen sløyfe og tilbakemeldingen er så lav at den blir praktisk talt ubetydelig. Kretsen opererer i ren klasse A og bruker ikke avkoblingskondensatorer gjennom de forskjellige stadiene av signalbehandling.
Kraftscenen. Det dreier seg om en kretsdesign i Cascode-konfigurasjon. Denne velprøvde konfigurasjonen av oss tillater en bred og utvidet båndbredde, og kjøringen av effektforsterkerne gjøres gjennom en Darlington-type konfigurasjon.6 par per kanal i den nyeste generasjonen bipolare transistorer sikrer pålitelighet og stabilitet i alle forhold til bruk, belastning, nåværende etterspørsel. En ny integrering av kretser med SMD-komponenter tillater kortere signalveier, større avvisning av forstyrrelser og en betydelig reduksjon i "mikrofonisitet" på grunn av vibrasjoner
Krafttransformatoren, i tillegg til å være skjermet, er montert under et jerndeksel som ytterligere øker avvisningen mot forstyrrelser. På den andre siden, hele filterbenken og likeretterdiodene er montert på et 70 mikron kobber-PCB uten ledninger i luft. Dette reduserer kontaktmotstanden, gir en høyere strømforsyning og med høyere overføringshastighet, noe som øker dempingsfaktoren og kontrollen over høyttalerne.

Monoforsterker som opererer i klasse A opp til 5 watt.

• RMS-strøm per kanal @ 1Khz, begge kanaler drevet, 300 W @ 8 ohm. 550W @ 4 ohm. 900 W @ 2 ohm

• EIA-effekt per kanal fra 20 Hz til 20 Khz.

480W @ 8 ohm. 700 W @ 4 ohm. 1300 W @ 2 ohm.

•Inngangsimpedans:47 Kohm via XLR, 22 Kohm via RCA.

• Slew / rate30 V/uS.

• Dempende faktor>200 til 8 ohm ved 50 Hz / 150 Hz / 500 Hz.

•Følsomhet2.4 Vrms for full effekt @ 8 ohm.

• Frekvensrespons10 Hz – 80 kHz +/- 2 dB.

• THD vs FR0.003% @ 1Khz for 200 Wrms @ 8 ohm• CMRR-inngang > 80 dB.

• A-veid SNR >115 db• Mål: 33 x 38 x 22 cm. ( L x B x H ).

• Vekt 20 kg

Velg en variant:

kr 68 750,00