EAMlab Classic Pre B1

KLASSISK PRE B1 Innfødt balansert Preamp
er en forforsterker designet for å ytterligere forbedre gjengivelse av lyden av tidligere preamper av vår egen konstruksjon. Ikke Vi er redde for å si at vi har gått inn i en ny epoke med høyhastighetskretser. Lav støy og høy harmonisk kontrast.Dette har vært mulig takket være en ny kretsdesign, et moderne volumkontrollsystem, state-of-the-art komponenter og en rekke avanserte funksjoner som Det garanterer en krystallklar og presis lyd.En av hovedtrekkene til CLASSIC B1 er dens evne til å Forsterk lydsignalet uten forvrengning og med høyt dynamisk område. Lyden gjengis så trofast som mulig, uten bakgrunnsstøy, endringer i frekvensrespons og typisk forvrengning Det begrenser den dynamiske følelsen av musikk. CLASSIC B1 er også utstyrt med en rekke lydinnganger og -utganger, noe som gjør den Kompatibel med et bredt spekter av enheter. En eksepsjonell MM phono-inngang, To balanserte innganger og 3 linjeinnganger gjør det mulig å bruke forforsterkeren med hvilken som helst kilde, fra CD-spillere til platespillere. Valgfri DAC med Hyperstream implementert på SABRE ESS 9038 PRO utvider ytterligere muligheten for tilkoblinger for Digital og streaming brukervennlighet med et spennende avspillingsnivå Uten sidestykke. Til slutt har vi også tenkt at det skal være enkelt å bruke og sette opp. Takket være det enkle og intuitive grensesnittet kan du stille inn forforsterkeren På bare noen få minutter og begynn å nyte lyd av høy kvalitet intuitivt og rask.Kretsløp balansert bak forforsterkeren. Det er vår filosofi og vi er Stolt av å utvikle den på best mulig måte og alltid.Det er mange motstridende meninger om denne konfigurasjonen. Det er de som sier at det er ubrukelig i hjemmet, de som sier at det er ubrukelig i hjemmet. På den annen side står det at den forringer og skitner til lyden, andre at den bare tjener til Bestem en høyere kostnad for utstyr til rent kommersielle formål.Noe av dette kan være bare hvis dette aspektet av prosjektet blir forsømt eller Intetsigende designet.Nylige tekniske tester i felt har Det har også blitt demonstrert at hvis den overordnede utformingen utføres på en håndverksmessig måte, er Det endelige resultatet kan betraktes som det ultimate når det gjelder musikalitet, Åpenhet og dynamikk.I CLASSIC B1 har ingenting vært overlatt til tilfeldighetene, fra en dobbel mono strømforsyning og kretser opp til selve hjertet der hver del av Forsterkningen er dobbel. inkludert den innovative volumkontrollen som Bruker to separate trinn for hver kanal i en mosfet-matrise digitalt kontrollert. I tillegg Takket være sin opprinnelige balanserte natur, selv de enkle endelinjeinngangene er helt omgjort til balansert, inkludert RIAA phono-scenen. Med veldig enkle ord vil du ikke høre en mer dynamisk forforsterker og åpen om dette.Volumkontrollseksjonen, en stadion skal ikke undervurderes.
Den mest delikate, grunnleggende delen som skal behandles Med ekstrem forsiktighet, fordi det også er dette stadiet som bestemmer den generelle ytelsen til reproduksjonI motsetning til mange produsenter som bruker Klassiske motoriserte potensiometre, vi har utviklet en helt annerledes og som garanterer prosjektet et sett med fordeler veldig viktig og høy ytelse. Vi har implementert en gevinst gjennom en rekke Mos-fets pansret i en spesiell IC som er digitalt kontrollert. Som en første faktor har vi eliminert for alltid slitasjen på karbonlaget som er typisk for tradisjonelle potensiometre og dette sletter for alltid utbruddet av irriterende Hum &; Noise og Pop &; Uunngåelige klikk med slitasje over tid.En annen fordel som ofte blir oversett er Linearitet av respons som endres for å øke eller redusere av volumet ved bruk av karbonlagspotensiometre eller til og med de fleste Sofistikerte motstand array potensiometre.Dette skjer når i signalet som krysser Potensiometer er funnet en motstand som også endrer impedansfaktor og som forårsaker denne artefakten.
På displayet er den aktuelle delen av kontrollene og servicemenyen.
Opprinnelig balansert dual mono forforsterker· Innspill2 balanserte innganger via XLR3 linjeinnganger1 x MM RIAA phono-inngang· Utganger1 x balansert XLR1 RCA-singel avsluttet· Impedans inngang:22 Kohm via XLR, 22 Kohm via RCA· Slew/rate 35 V/uS· Svare i frekvens20 hz til 40 kHz +/- 0,2 dB -· THD0.0002% @ 4 Vrms fra 20 hz til 20 Khz· Phono innspill MM - 47Khom - 41 db · Atskillelse Kanaler > 80 dBSNR A-veid >104 db. Dimensjoner : 35 x 42 x 11 cm. ( D x B x H )Vekt 10 kg
  • VALGFRIE SKJERMFARGERHvit, gul, grønn, blå. FJERNKONTROLL INKLUDERT

Velg en variant:

kr 32 500,00