Sound Fidelity Multi-socket

Denne Multisocket er laget av malt aluminium og monterer 6 "stjerne" kablede schuko stikkontakter, ved hjelp av sølv kobberledere isolert i Teflon og vridd, med tillegg av proprietær isolasjon.

Rhodiumbelagte kobber schuko VIBORG stikkontakter og gullbelagt kobber iec VIBORG skuff brukes til å optimalisere klangbalansen.

Kraft og ytelse

Selv kvaliteten på en stikkontakt påvirker lydresultatet til hele systemet, og har en barriereeffekt mot elektromagnetiske forstyrrelser og radiofrekvensforstyrrelser som er tilstede i miljøet, og gir dermed rom for en utrolig dynamikk og detaljer.
Som med strømledninger, gir dette Sound Fidelity-strømuttaket elektronikken din en renere og vesentlig høyere mengde strøm. Som et resultat vil systemet ditt dra nytte av en overflod av kraft og detaljer som vil strekke seg inn i et bredere lydbilde.


Chassiset dempes fra bakken, ved hjelp av aluminiumsføtter, med en indre kule, for å begrense kontaktpunktet.

De eksepsjonelle elektriske og mekaniske egenskapene til denne multikontakten reduserer enhver form for forstyrrelse produsert av eksterne agenter, og øker ytelsen i hele serien, noe som gir utmerket realisme, uten glasurer og opasitet under reproduksjon og en bred og detaljert scene.

High-end hjemmeunderholdningssystemer kan være svært komplekse og ganske dyre, men potensialet i hele systemet kan i stor grad påvirkes av valg av kraftleveringsprodukter, inkludert strømdistributøren.

Disse funksjonene gir den førsteklasses kvalitet

kr 40 500,00